Pletenje preproge z Oloop

OLOOP & SEZAM & LUNIN FESTIVAL vas vabita to sobota, 15. junija 2013, od 10.00 do 18.00 na 7. Lunin festival, v Park Tivoli, v Ljubljani.

Vabljeni ste k ustvarjanju velike skupinske preproge! Obeta se zabavno delo,  zelo preprosto, hitro in lahko učljivo ter zato primerno za male in velike ljubitelje tekstilnih iger s prsti. Nastajajoča preproga

Oloop | Lunin festival | Ljubljan

Oloop | Lunin festival | Ljubljanabo služila tudi kot oder in prostor, kjer se po pripovedovalo, plesalo in spletalo nove vezi.

bo služila tudi kot oder in prostor, kjer se po pripovedovalo, plesalo in spletalo nove vezi.

PRAVLJIČNO GLASBENO PREPLETANJE / 10.30 – 11.30 /
Katja Bubnič in Aleksander Kuzmič
Odpravimo se na čarobno popotovanje okoli sveta. Pa ne kar tako! Stopimo na letečo preprogo, ki nas bo popeljala na vse kontinente, kjer nam bodo ob živi glasbi ljudske pravljice in pesmi spregovorile o večnih modrostih Sveta.

PLES RADOSTI / 14.30 – 15.30 /
Sabina Remškar in Aleksander Kuzmič
Zaplešimo skupaj v radosti za nasmeh na obrazih vseh otrok sveta, vseh narodnosti, vseh kultur, vseh verstev. S preprostimi gibi in kretnjami rok bomo izražali hvaležnost, mir, ljubezen in se povezovali v plesu radosti življenja. Ples radosti je namenjen staršem in otrokom vseh starosti ter velikosti.