Garažna razprodaja v parku Tabor

Park Tabor Ljubljana

Park Tabor Ljubljana

Del ljubljanskega poletnega veselja je tudi pomladansko-poletni program parka Tabor, ki se začenja to soboto 18. maja 2013! Na otvoritvi bo program sledeč:
10:00 – 18:00 GARAŽNA RAZPRODAJA, druga priložnost za stare, zaprašene predmete z naših podstrešij, kleti in kotov omar, da najdejo drugega lastnika. Ceno predmetom določate vi, prinesete pa lahko vse od igrač do oblačil, knjig, pohištva, športnih pripomočkov in vsega vmes.

10:00 – 18:00 UMETNIŠKI SEJEM, na katerem bodo razstavljali, prodajali in navdihovali mladi umetniki in neuveljavljeni ustvarjalci.

11:00 – 14:00 ZELEMENJAVA, menjava semen, sadik, pridelkov, izkušenj, receptov in navdihov z domačega vrta. Vabljeni vsi, ki ste navdušeni nad lepotami in dobrotami vrtov – ni važno, ali ste vrtnarski guruji ali popolni začetniki.

11:00 – 17:00 KOLEKTIV TRAPEZ, ki bo uporabil iznajdljivost street fooda pri pripravi dovršenih okusov jedi, ki najbolj teknejo v stoje.

19:00 – 22:00 PRŠ, literarno glasbeni dogodek Radia Študent.

20:00 – 21:00 TOMAŽ GROM, SAMO KUTIN in ANDREJ FON, glasbeniki, ki bodo z improvizacijo povezali in nadgradili lastne, ohlapne avtorske prebliske, ki jih bodo posebej za to priložnost potegnili iz zaprašenih delov možganov.

Če želite na Garažni razprodaji sodelovati kot prodajalec, se lahko prijavite – pišite nam na [email protected] (prijavnina znaša prostovoljnih 5 evrov, ki so v celoti namenjeni revitalizaciji parka Tabor).

Pišite nam tudi, če želite na Zelemenjavi menjati semena, sadike, pridelke in trike z domačega vrta – prijavnine ni, informacija pa nam bo pomagala pri organizaciji prostora za menjavo.

Se vidimo v parku, mi se že veselimo poletja na prostem!