Sonorična pravljica

Sulica in Zvokec | Ljubljana

Gospa Sulica in izgubljeni zvokec | Ljubljana

Če želite slišati sonorično pravljico, ste 2. februarja ob 18. uri vabljeni v Velikio dvorano CSU Vodnikova domačija, Ljubljana. Center sonoričnih umetnosti Vodnikova domačija vas in vaše najmlajše vabi na sonorično pravljico Gospa Sulica in izgubljeni zvokec izpod peresa scenaristke in pisateljice Hanne Slak. Pravljica pripoveduje o zvočnem bogastvu našega sveta in vsakdana.

Režijo sonorične pokrajine je zarisala Hanna Preuss. Projektu so svoj pečat pustili tudi Jaka Šimenc z oblikovanjem luči in scenografije, Barbara Bulatović, ki je zasnovala likovno podobo in animacijo bitij, Ravil Sultanov pa oživel lik Gospe Sulice, ki stopa v interakcijo z zvočno-svetlobnimi bitji. Predstava je nastala v produkciji Hanna’s atelje sonoričnih umetnosti in koprodukciji 5. festivala kulturno umetnostne vzgoje Bobri. Predstava bo naslednji dan na sporedu tudi v okviru festivala Bobri, vstopnice za obe predstavi pa so zelo hitro pošle.

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite do četrtka, 31. januarja, do 13. ure na [email protected]. Vabilo velja za več oseb in do zapolnitve razpoložljivih mest.