Gušter copra naravno kozmetiko

Ni čudno, da prav v času festivala Mesta žensk vršijo coprnice v Ljubljani, zbirajo se namreč ob kotlu Gušter copra in se učijo najosnovnejših veščin za izdelavo lastne naravne kozmetike. Ukvarjajo se s tem, kako zaboga že enkrat narediti ta vazelin, kremo za roke, kakšno fino masko in piling za puste jesenske dni ter oh in sploh, celo svoj prvi parfum in masažno olje.

Skratka, šnel kurs za sodobno žensko, ki nudi odgovore na vsa osnovna ženska vprašanja, glede naravne kozmetike seveda. Raziskali bodo osnovni asortiman eteričnih olj, baznih olj, hidrolatov, gline, ipd. in seveda najpogostejše tehnike, ki jih celo v spanju obvlada še tako štorasta gospodinja. Veliko bodo vohali, mešali, malo segrevali, vlivali, eksperimentirali in bili zelo ponosni nase in na svoje izdelke. Domov boste lahko odšli opremljeni z znanjem, ki bo na dolgi rok zelo olajšalo denarnico, ublažilo težave s kožo, vas zvleklo iz zimskih depresij in olajšalo zagate pri obdarovanju prijateljev in prijateljic.

Kotizacija znaša 70 evrov in vključuje skripto ter materiale za vse izdelke novovzletene Coprnice.

Prileti to soboto, 13.10.2012, ob 10h, v Smetumet Zibko, na Celovški 53 v Ljubljani. Prostor za 10 metel je seveda zagotovljen.

Več na Smetumet