Rešimo Kreativno cono Šiška!

Verjetno vas večina pozna Kreativno cono Šiška, prostor, kjer so moči združili ustvarjalci s področja oblikovanja, fotografije in umetnosti, prostor, ki združuje, generira ter realizira nove ideje. Zaradi večjega obsega projektov, ki jih krojijo ustvarjalci KCŠja ter trenutne neugodne ekonomske situacije, se je Kreativna cona Šiška znašla na razpotju, kjer je na kocko postavljen njen celotni obstoj.

V Kreativni coni Šiška verjamemo v moč množic – verjamemo, da lahko množica spreminja in uravnava družbene tokove ter doseže spremembe, ki so ključne za obstoj entitet, kakršna je naša. Zaradi slednjega prirejamo 28.9.12 na Celovški 50 v Ljubljani fundraising dogodek, ki bo ponudil tisto, kar znamo sami najbolje ponuditi – sveže glasbene ritme, začinjene s ščepcem migetajočih vizualizalij, obogatene s kreativo ter servirane s kulinaričnimi mojstrovinami. Vse zbrane cekine bomo namenili v obstoj in nadaljnji razvoj Kreativne cone Šiška, ki bo z vašo pomočjo lahko ponovno zaživela, se razvijala ter soustvarjala svetlejšo prihodnost našega malega mesta.

Za glasbene ritme bodo skrbeli

žakpižon
Felis Catus
Mique
Loutseau
Mr. Gucci
Balkan`s hi-fi
Pohalino
Yuriy Tomeljev
Urke
Moof
Dj Alil
some1else

Extra

Prigrizki izpod prstov kulinaričnih virtuozov
Popravilo koles
Srečelov z ekstra finimi nagradami

Pridite 28.9.12 na Celovška 50 v Ljubljani! Tole za ogrevanje, več pa v prihodnjih dneh, ko možganski trusti Kreativne cone zakurbljajo mašine!