Priložnost za zadnjo garažno razprodajo

Takole, se mi zdi, da smo komaj najavili in naredili intervju z Lijo Pogačnik, ki je bila soorganizatorka prve garažne razprodaje pred poletjem, pa se že poslavljamo od poletja in jadramo globoko v jesen in smo pred Sejmom presenečenja, v soboto, 15.9., med 11. in 19. uro v parku Tabor. Spet pozdravljamo garažno razprodajo, trlo pa se bo tudi kulinaričnih dobrot, brezplačnih ustvarjalnih delavnic, odvil se bo celo turnir ping ponga in družabnih iger, presenečenje bosta tudi dva glasbena gosta!

Na sejmu bodo združeni vsi, tako mladi slovenskih oblikovalci, kot lokalni prebivalci, ki bodo prišli v park prodajat za male cene odvečne reči.

Med kulinaričnimi dobrotami boste lahko poskusili pisano paleto jedi, od vafljev s sladoledom do avstralskih dobrot in veganskih prigrizkov. Za pijače bo poskrbel Zeleni zajec z dobro založenim barčkom.

Otroci bodo lahko obiskali novo otroško igrišče, ki je pripomoglo k večji razgibanosti skupnosti družin pred Hotelom Park. Zagrizeni kolesarji bomo lahko svoja prevozna sredstva frizirali na delavnici Kolo ni raketa, ki jo vodi Pici Bici.

Srečajmo se v parku!!!