Nujno na garažno razprodajo knjig

V soboto, 18. avgusta, se bo med 11. in 17.uro, v poletno razpoloženem parku Tabor dogajalo vsemogoče, v družbi Knjižnih moljev: v prijetni senci boste lahko brskali med knjigami, lahko jih boste prodajali, barantali, lahko boste brali svoje zgodbe in pesmi, se drenjali za najljubše slikanice ali pa iskali svoj strip. Skratka, ne bo dolgčas, saj bo vstopila in nastopila tudi Razprodaja kapitala Tine Dobaj Eder in Gregorja Kamnikarja, ki s predstavo zbirata prostovoljne prispevke za udeležbo na plesnem festivalu, uživali boste lahko ob duhovitem branju pravljic izjemnega nizozemskega pravljičarja Toona Tellegena , v izvedbi špikerjev Radia Študent, prisluhnili recitalu mladih pesnikov in se celo pridružili delavnici tiskanja plakatov, malih grafik in knjižnih kazalk s starimi črkami, ki jo organizira Marko Drpič – mojster Tipo. KičjeRaj pa bo pošteno poskrbel za zbiranje zgodb in za obrobljen dan. Mali pajki pa bodo lahko pletli v parku svoje mreže.

Knjižni molji bomo ob hrustljanju piškotov in med srkanjem čaja, v parku menjali, listali, prodajali, kupovali raznovrstno literaturo, vse od proze, poezije, strokovne literature, do stripov, gledaliških listov, revij, časopisov, razglednic, ilustracij, otroških slikanic in kakršnekoli pisave. Ker pa se z vso hitrostjo bliža šolsko leto, Knjižni molji z dobrodošlico pozdravljajo tudi odrabljene učbenike in delovne zvezke.

Torej, preprosto – razbremenite vaše knjižne police in denarnice tistih, ki se imajo še česa naučiti. S svojo skladovnico knjig lahko na sejmu sodelujete vsi: pošljite svojo prijavo na [email protected] Prijavnina za tiste, ki bi se sejma radi udeležili s svojim kupom knjig, znaša 5 evrov in je namenjena kritju stroškov organizacije sejma in revitalizaciji parka Tabor.
Knjižni molji so zapredek sodelovanja ProstoRož z Lublano.si in Zavodom Generator.

Se vidimo v parku!