Garažna razprodaja v parku Tabor

Maj je čas čiščenja in praznjenja omar in kleti. Tudi podstrehe in garaže čakajo, da bodo osvobojene krame in šare, ki se je med leti nabrala v njih. V parku Tabor bo prostoRož poletno dogajanje otvorili z garažno razprodajo, ki bo trajala od 12.5. ob 1000 do 13.5. do 1800. Na razprodajo ste vabljeni vsi, ki mislite, da si vaše stvari zaslužijo novega lastnika.

Na garažni razprodaji boste lahko prodajali, kupovali in menjali obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določate vi.

Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa zabavo. Poskrbljeno bo za okusno domačo in eksotično hrano, DJi bodo sukali prijetno muziko, park pa bo upihnil prvo svečko od lanske otvoritve dogajanja.

Ker vemo, da je priprava na čiščenje zaprašenih kotičkov garaž in kleti dolgotrajna, vam pišemo že zdaj. Tudi mi bomo razprodajo lažje izvedli, če bomo vsaj okvirno vedeli, kdo vse se je želi udeležiti. Pošljite nam sporočilo tukaj ali na e-mail [email protected] in rezervirali vam bomo najboljše kotičke pod taborskimi krošnjami.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!