ARTish Ljubljana

ARTish

Podhod Ajdovščina v Ljubljani bo oživel s popolnoma novo zgodbo popisano s stojnicami, kjer bodo številni izbrani ustvarjalci med obiskovalce širili kreativno energijo in se predstavljali s svojimi unikatnimi deli, ki bodo tudi na prodaj. Želja je, da festival ARTish postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki se ukvarjajo (ali se želijo ukvarjati) z umetniško dejavnostjo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

V sodelovanju z Zavodom LU bomo zbirali oblačila za otroke iz varnih hiš in domov, brezdomce in socialno ogrožene. Na voljo bo tudi koledar s fotografijami otrok iz šole Piali Ashar Alov Indiji, katerim bodo namenjena vsa zbrana sredstva od prodaje koledarjev. Istočasno pa bo v kavarni STA Travel Cafe Ljubljana potekala tudi ARTish razstava fotografij otrok iz šole Piali Ashar Alo v Indiji z naslovom »Mi, otroci s šole Piali Ashar Alo« avtoric Tamare Bizjak in Erike Felicijan. Ves december pa bo v kavarni na voljo tudi poseben koktajl ARTish.

Poleg unikatnih izdelkov ustvarjalcev, ki bodo naprodaj na ARTishu, si bodo obiskovalci lahko privoščili zvočno kopel, za katero bo poskrbel mojster Duško Mamut, prisluhnili nastopu učencev glasbene šole Arsem, obiskala nas bo Gdč. Bazilika, nekaj presenečenj pa naj ostane še skrivnost!

Štiridnevni festival ARTish prvič odpira svoja vrata v prostorih Zavoda Sreda v podhodu Ajdovščina v Ljubljani, v četrtek, 15. decembra 2011, ki bodo odprta vse do nedelje, 18. decembra 2011 (od 10:00 do 19:00).

Obisk je za vse obiskovalce brezplačen!

» www.artish.si